Breaking

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Survivor 2021 ΤΕΛΙΚΟΣ: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του ριάλιτι για φέτος!!

 


Survivor 2021 ΤΕΛΙΚΟΣ: Μετά απο έναν μαραθώνιο τόσο αγωνιστικό, αφού 34 παίκτες βρέθηκαν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ που κράτησε περίπου επτά μήνες στον τελικό που παρακολουθήσαμε ο ήταν εκείνος που αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής

Σε ένα επεισόδιο το οποίο τα είχε όλα, απουσίες, αποκαλύψεις, πολύ γέλιο, ρομάντζο, αλλά και τον πρόεδρο Τριαντάφυλλο να καρφώνει επιτέλους το ζευγάρι που έβγαλε τα μάτια του στο νησί.

Τζέιμς, Νίκος, Αννα Μαριά, Χριστίνα, Νικολέτα, Περικλής και Αλέξης Παππάς ήταν εκείνοι που δεν έδωσαν το παρών με τους περισσότερους να είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Survivor 2021 ΤΕΛΙΚΟΣ

Το παρών όμως έδωσαν οι γονείς, οι φίλοι, οι πρώην συμπαίκτες και φυσικά ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζάλι που όπως δήλωσε δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τον Ελληνικό τελικό αφού οι Έλληνες παίκτες ήταν οι αγαπημένοι του!

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή της ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο και αποφάσισε να δώσει τον τίτλο του Survivor για το 2021 και τις 100.000 ευρώ στον Σάκη Κατσούλη!