Breaking

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Survivor spoiler 5/7: «Πείτε του Τζέιμς να ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ το καλάμι ή να πει αν τον έδιωξε η παραγωγή»

 Facebook



Ο κακός χαμός γίνεται στα social media σχετικά με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ενώ πήγε κανονικά και συνοδευόμενος με την σύντροφό του, λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού του Survivor αποχώρησε χωρίς ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος της ξαφνικής αποχώρησης του.

Στο twitter το οποίο είναι διχασμένο τις τελευταίες ημέρες όσο ποτέ, γίνεται πραγματικά ο κακός χαμός με τον κόσμο να βγάζει ότι μπορείτε να φανταστείτε στην φόρα.

Οι κακίες και οι κατάρες έχουν την τιμητική τους, όλοι ξαφνικά έχουν γίνει κριτές των πάντων και οι μισοί υπερασπίζουν τους δικούς τους αγαπημένους απο εκείνους που θάβουν οι άλλοι μισοί των αντιπάλων.

Απο αυτό το σκηνικό βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Τζέιμς με τον οποίο οι θαυμαστές του έχουν ταυτιστεί και κάθε του κίνηση φαίνεται σωστή και θειική την ίδια ώρα που οι μη θαυμαστές του τον κατηγορούν ότι έχει καβαλήσει το καλάμι και συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένος.

Διαβάστε ακόμα: Survivor spoiler 5/7: Ποιος προηγείται στην ψηφοφορία του Τελικού;

Εμείς δεν παίρνουμε το μέρος κανενός, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε να πούμε το εξής. Ο Τζέιμς Καφετζής οφείλει να ενημερώσει για ποιον λόγο αποχώρησε.

Τον έδιωξαν ή έφυγε απο μόνος του. Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη που έδωσε σε ερώτηση των καναλιών, ότι ο Τζέιμς έφυγε γιατί κάτι του έτυχε και λίγη ώρα μετά ο ίδιος ο Τζέιμς να αναρτεί βίντεο απο το σπίτι του με σουβλάκια μπροστά απο την τηλεόραση λέει πολλά.

Και για να μην βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα τουλάχιστον προς τους θαυμαστές του πρέπει να πει την αλήθεια όποια και να είναι αυτή!

Τζέιμς
πηγη: tvfreaks.gr